Mijn missie: ‘Krachtig leren en groeien door te verbinden.’

“Het mooie van het werken in het onderwijs is dat ik mensen ontmoet die op een of andere manier bezig zijn met leren. Leren gaat het best als er verbinding is met wie en wat je leert, heeft onderzoek uitgewezen (o.a. Greeno (2006)). Leren zorgt voor persoonlijke groei in de brede zin van het woord. In de rol van leidinggevende of als coach geeft het mij veel voldoening om van betekenis te zijn in een leerproces. Ik probeer krachtige (lees: hoog leerrendement) leerervaringen te bewerkstelligen waardoor het zorgt voor een positieve houding ten aanzien van het eigen leren, het verwerven en integreren van nieuwe kennis, het verfijnen en bijstellen van de geleerde kennis, het creatief toepassen van het geleerde, en het ontwikkelen/leren van productieve leergewoontes. Zo groeit de mens in zijn persoonlijkheid en kan het vol vertrouwen, nieuwgierigheid en positieve grondhouding de toekomst tegemoet zien.” aldus Erik van Faassen

Welkom op de site van Erik van Faassen, interim directeur primair onderwijs, onderwijsadviseur en coach. Werkt u in het basisonderwijs en hebt u hulp nodig, dan bent u bij Erik van Faassen aan het goede adres.

Ik hoop dat ik van betekenis kan en mag zijn voor uw organisatie. Veel plezier bij het bekijken van mijn webpagina.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.